Blodprov

” I väntrummet… ”

Stick i fingret… Kan tyckas vara en piece of cake.
Men jag lovar, det har inte alltid varit så… Men i onsdags hände något :0)

Idag besökte vi vår nya fina HC här i Gävle. Den lilla har ont i magen och feber och jag började fundera på Appen. Farbror doktorn var mera tveksam till detta men ändå inte helt säker, vi var välkomna tillbaka dagen efter om det blev värre. Annars skulle vi ge det några dagar och se.

För er som känner oss och vet vad vi kämpat med nålar & stick, så vill jag berätta att besöket på Lab med Stick i fingret gick som en dans :0)
Gissa om det kändes skönt för oss föräldrar men framförallt för sonen. Men jag tror inte riktigt han ser ”undret” i det hela ;0) För honom var det ju bara ett stick i fingret och ett mini studiebesök på Lab bland alla prylar de visade honom eftersom han berättade att de nu har Kemi i skolan :0) Underbara älskade unge!

I går var grabbarna hemma tillsammans och idag delar vi lite på VAB-dagen.
Magen går åt rätt håll och febern lika så.

KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *