131213- LUCIA

 

Fredagen den 13:e och Lucia… vilken skön ledig dag jag har haft idag!

Lucia är en härlig tid på året, fredagen den 13:e en turdag och ledig dag på det, vad mer kan man begära.
I morse Lussefikade vi och tittade både på Luciamorgon på Tv och adventskalenderna innan det var dags för grabbarna att åka till jobb/skola. När de åkt fastnade jag framför Musikhjälpen på TV och ungefär där är jag fortfarande ;0)
Ett fint initiativ och ett trevligt program att slötitta/lyssna på en ledig dag.
Jonas Gardell var med mitt på dagen och det är ju en stark favorit.

Nu på eftermiddagen har min pappa och farmor varit här och Lussefikat med oss. Sonen tillsammans med kompis hade ju absolut inte tid att mysfika med oss utan mumsade på Lussekatter framför spel ;0)) Måste nog börja gilla läget nu att morsan inte alltid är prio ett för en 10-årig kille <3.

Sammanfattningsvis en skön dag och nu ser jag fram emot en trevlig kväll!

En fin Lucia önskar jag er alla!

KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *