1 December

” 2013 års paketkalender här hemma på Bidevind är nu på plats. Spännande, spännande…”

Hej mina fina… Första December och första advent. Nu är det bara snön med sitt vita täcke som fattas för att den riktigt riktiga adventskänslan skall infinna sig.
Idag visar dock termometern på plusgrader samtidigt som det bokstavligen blåser storm ute.
Var ut och räddade några saker för att blåsa bort lite tidigare idag och det var inte ens kallt.

Veckan som har gått har gått i en rasande fart och bloggandet har fått sig ännu en lååång paus. Men för er som har kikat in här så har ni sett att ni numera kan besöka mig på Instagram (79Matilda) om ni vill. Lite enklare att bara slänga upp en bild och säg ”hej” där liksom. Men trots detta så lovar jag att bloggen skall bli kvar. Det är ju december och hög tid att plocka fram adventskalendrarna och förhoppningsvis så blir det en lucköppning här varje dag också. Ja, så är tanken i alla fall ;0))

I går blev jag ett år äldre och ett år klokare ;0)) Och som vanligt så avslutades en fin födelsedag med paketinslagning.
Hela november letas småprylar till paketkalender och med lite tur så har vi 24 små trevligheter att slå in den sista november. Det har liksom blivit en tradition att göra det på kvällen när jag fyller år och lika så blev det i går.
Kring midnatt hängde kalendern på plats och det var mer än en fullpoängare att få vara med när första paketet klipptes ner nu på morgonen <3

Hoppas ni all har en fin första advent!

KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *