Vecka 44

Höstlov, Halloween och Allahelgona… och varför inte slå till med århundradets förkylning samtidigt?!

Man längtar, planerar och ser fram emot en härlig höstlovsvecka men… ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig.
Förra fredagen borde jag nog egentligen varit hemma, men vägrade en karensdag det sista innan en veckas ledighet. Men på fredag efter jobbet var det kört. Febrig och förkyld har jag hållit sängen varm fram till i torsdags då jag bestämde mig för att det fick vara nog. Min lilla skrutt har ju haft höstlov och som mamma känner man sig rätt usel när man inte orkar göra någonting utan barnet får roa sig själv. Men det är nog bara en känsla man har. Lika skönt tycker han att det är att vara ledig och inte ha en massa inplanerat, ta dagen som den kommer och umgås med vänner och mysa. Så frågar man honom så har nog lovet varit toppen. Nu de sista tre dagarna har ju även kärleken varit ledig så vi har varit tillsammans hela familjen. Haft en läskig Halloween och en fin Allahelgona tillsammans. Fina vänner har vi också haft på besök.

Vi har också passat på att avsluta höstjobbet ute i trädgården, och vad passade inte bättre än att ställa in utemöblerna i förrådet i samma veva som vi faktiskt har ställt tillbaka klockan till vintertid ;0)) Alla tusen bollar och annat är undanplockat och lika så är krukor tömda och undanställda för säsongen.
Under veckan har det också hunnit bli November, vinterkläder och skor är inhandlade och redo att användas, så nu är vintern välkommen när den nu tänker slå till.

Ja, det var en kort liten sammanfattning av veckan som gått.
Nu i kväll har vi varit och välkomnat familjens pyttelilla nykomling. Lyxigt värre blev vi bjudna på riktigt god middag och fick en trevlig kväll tillsammans. Måste säga att det var länge sedan man höll i en så liten människa, jag vet inte ens om jag gjort det någon gång.

Men… Nu har vi landat hemma igen och redan nu skulle det vara skönt att krypa ner under täcket i vårt nya fina sovrum (skall visa bilder därifrån vid tillfälle). Men än tänker jag inte gå och lägga mig före mitt barn :0)) Tids nog blir det väl så, men inte än på ett tag är det tänkt :0))
I morgon drar skola och jobb igång igen. Och lite spännande är det allt  eftersom jag har blivit utlånad till annan tjänst på sjukhuset och skall prova lite nytt i några veckor. Det känns jätteroligt och det kom verkligen helt rätt i tiden då jag känner att jag vill ha lite omväxling på arbetsfronten.  Men jag får återkomma och berätta mera om senare.

Bjuder på lite bilder från veckan som gått!

 

 

”Sonen bakar för första gången Chokladbollar helt på egen hand. Mums såå goda!”

 

 

”Några läskiga Pumpor står det ute i trädgården”

 

 

”Bus eller godis hör ju Halloween till om du frågar generation 2003.
I år fick jag inte sminka in son utan det var mask som gällde”

 

 

”Halva nöjet med att ha gäster på middag är ju dukning och matlagning”

 

 

”Maten serverades på Planka”

 

 

 

”Efterrätten hos barnen gick verkligen hem”

 

 


Kärlek

 

KRAM

2 kommentarer

  1. Erika skriver:

    Fantastisk mat, fantastiskt sällskap och en fantastisk kväll. Tack så mycket. <3

  2. Evelina skriver:

    Åh vad trist med förkylning!!! Men fin pumpa, dukning, läskig son iaf 🙂 Hoppas du haft en spännande dag på jobbet!! Kram!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *