Aj, aj- Så det kan gå!

 

” Nu ligger mitt lilla hjärta i soffan och vår ena Burmatjej blir sådär extra kärvänlig och go´ när allt inte är som det skall ”

Hej mina vänner… Ja, saker och ting blir ju inte alltid som man har tänkt sig!

 Igår när jag var på jobbet och som vanligt slog en signal hem så satt grabbarna i kö till 1177… Efter jourläkarmottagning, röntgen och akutmottagning kom vi hem med en mycket trött lillskrutt med armen fint paketerad i gips… Där kommer den tyvärr att vara 2-7 veckor framåt beroende på läkning.
Men såå himla duktig han var på sjukhuset trots många timmar fån ”början” tills vi var hemma igen, imponerad!

Som tur är har skolan studiedag idag och jag är ledig från jobbet. Skönt att få vila en dag hemma och gipset får de timmar de behöver för att härda ordentligt. Jag hoppas det onda ger med sig snart också så att dagarna kan bli hyfsat som ”vanligt” trots något kilo extra på armen :0(
 Allt bli ju lite knepigare med bara en arm och det där med att ha en gipsad arm är inte roligt längre även om det var lite spännande i går kväll.

***

Höstvädret är strålande vackert idag med temperaturer upp emot 19 grader just nu. Solen skiner och det är riktigt skönt ute. Kanske blir det en lite vända med kameran nu på eftermiddagen, vi får se.

Må så gott!

KRAM

6 kommentarer

 1. Evelina skriver:

  aj aj, åh hoppas verkligen att det läker snabbt så han slipper gå med gips länge 🙁 Han får se det från den ljusa sidan.. det är liite status att ha gips på, alla som vill skriva på det, han får be klasskompisarna att böra hans saker 😉
  Kram på en och hoppas ni haft en mysig studiedag tillsammans iaf!

 2. Stackarn! Håller tummarna för att det läker som det ska och att veckorna trots allt kommer att gå hyfsat fort. Och tänk vilken hejare sonen kommer att bli på att göra saker med bara en arm under några veckor.

  Stor kram till er alla♥

  • Matilda skriver:

   Ja, jag kan bara hålla med dig. Nu är det dock inte många dagar kvar innan det är dags för återbesök på ortopeden och just nu håller vi alla tummar vi har för att det skall se fint ut!
   Många kramar till dig <3

 3. Evelina skriver:

  Trevlig helg! Dock skriver jag inte kram i dag, magsjuk så jag kanske smittar 🙂

 4. Sara F skriver:

  Å nej vilken otur. Hoppas det läker fort och att han snart kan använda armen/handen igen. 🙂 Tänker på er! Kramar

  • Matilda skriver:

   Ja verkligen :0( Den basketstolpen stod felplacerad när min skrutt cyklade förbi…
   Hoppas allt är bra med er <3
   Kram Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *