Sensommarplanteringar

 

 

 

” Nytt och fint på framsidan här hemma ”

Kände för lite andra färger än bara vitt och silver när jag handlade idag. Och vilken tur… för det blev verkligen en trevlig och välkomnande färgklick på framsidan :0))

Hösten närmar sig med stormsteg… Men inte riktigt än tycker jag att den är här. Visst, morgnarna börjar bli ruggiga och det är skönt med en jacka, men dagarna är fortfarande ljuvligt sköna och idag har vi haft en riktigt fin sensommardag då det till och med varit skönt att sitta i skuggan emellanåt.

Sommarplanteringarna i korgar och krukor här hemma har mer eller mindre gjort sitt nu. Någon enstaka fick stå kvar men resten blev utbytta idag. Det sista som planteras innan vintern här hemma brukar vara Ljung, men än så känns det för somrigt och tidigt för att göra detta. Så istället blev det färgglada höstplanteringar med lite blandat smått å gott. Må hända att de inte står så många veckor eftersom temperaturen kryper allt längre ner på nätterna, men några veckor  håller jag tummarna för de får vara fina innan Ljungen får ta vid.
Förutom grönt och blommande blommor gillar också att piffa till lite extra med små skyltar och pinnar för att höja planteringarna lite.  Det lilla gör så mycket för en korg.

***

Nu måste jag sätta fart. I morgon har vi födelsedagsfirande här hemma och till det lite småsaker kvar att fixa innan födelsedagsbarnet kommer hem från sin löparrunda om en liten stund ;0))

KRAM

 

2 kommentarer

  1. Evelina skriver:

    Så fint du gjort! kram kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *