Oii- KRAM

 

” En söt klänning som jag bara inte kunde låta bli <3 ”

Oii- och KRAM… En fin vän till mig fick en dotter i veckan.

När jag hittade den här underbara 70-tals inspirerade KRAM klänning i 100% på Oii design var jag bara tvungen att klicka hem den.
Skickade ju en ” nyfödd present ” tidigare i veckan i storlek 40- och den är stor just nu. Men som ni vet och av erfarenhet växer de pytte pytte små liven ganska fort, så därför blev de en storlek 50 cl på denna. Känns som om det är en modell som man kan använda både för stor och för liten en stund utan att det ser konstigt ut. Så förhoppningsvis så kommer den att sitta fint om någon månad och där efter några månader till framöver :0))

Klänningen och en massa andra härliga Oii Babykläder och Barnkläder kläder hittar du här.

Gissar att jag snart är inne och klickar hem lite fler KRAM kläder, har nämligen hittat ett par sparkbyxor i samma mönster och färger (fast tvärt om) samt en Omlott tröja som jag inte riktigt kan släppa ;0)) Och 10-åringen i familjen får nog också tillökning i garderoben härifrån om jag gissar rätt.

Så mina vänner… i morgon skall jag pyssla ihop ett fint paket som skall postas. Men nästa gång jag handlar på Oii tänker jag låta de göra paketet och skicka direkt till mottageren. Har nämligen sätt att deras paket är jättefina. Precis lika fina som packeteringen av denna oinslagna klänning var när den kom.
Tänk vad en lite speciell packetering gör för innehållet.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *