Urvuxna kläder…

 

” Testar Blocket… ”

Urvuxna kläder i massor… Minstingen i familjen växer så det knakar. Om inte alls så många cm har han vuxit om sin mor, skor kan vi redan dela. Ja, han vill ju inte ha mina men jag kan alltid hoppa i hans.

I alla år har vi skänkt bort kläder, vinterkläder, sommarkläder, skor ja allt :0)) 
Den senaste utrensningen resulterade som vanligt i flera pappkassar med kläder och nu till hösten är det dags igen och jag gissar att det blir en hel del kassar då med.
Tänkte att jag denna gången skulle försöka få någon krona för plaggen. Har kikat runt efter loppisar, men hittar ingen som passar. Så nu i eftermiddag har jag fotat på löpande band och har väl betat av si sådär 3% av alla plagg. Nu ligger första svängen av tröjor ute och jag hoppas på vinst ;0))

Vad gör ni med alla urvuxna kläder?

KRAM

2 kommentarer

  1. Evelina skriver:

    Ja vad gör man med urvuxna kläder? Mina egna skänker jag till ex myrorna osv. Sofias ligger sorterade i storleks-lådor i hopp om att ett syskon ska få, annars blir det nog blocket, tradera eller nått.. kram!

  2. Erika skriver:

    Jag orkar inte stå på loppis och Tradera/Blocket brukar ju nästan annonskostnaden vara dyrare än va man i slutända får ut. Så jag brukar skänka till UFF eller nått ställe där jag vet att det kommer till de som behöver. Inte till nån snål människa i Sverige som vill handla billigt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *