Födelsedagen

 

” Många spännande födelsedagspresenter blev det ”

Hej mina fina… I går var det ingen vanlig dag.
Lillprinsen här hemma gick från att vara ensiffrig till tvåsiffrig och det är stort skall ni veta.
Nu har vi en ” stor liten kille ” här hemma som är mäkta stolt över att var 10 år.
Viktigt det där med antal siffror ;0))

Vi började dagen med födelsedagssång, fika på säng och många fina presenter. 
För första gången väckte vi födelsedagsbarnet som på tidig morgonkvist tydligen legat vaken och kikat på någon serie i telefonen eftersom han inte kunde somna om. Men film så tidigt på morgonen gör en trött trots spänning inför födelsedagen och därför sov han så gott när vi kom in fullastade av paket.

Något som också har blivit en tradition och en önskan här hemma är att det skall vara skattjakt efter något paket. På födelsedagsbrickan låg därför första ledtråden till årets lite svårare skattjakt. Men med en klipsk tioåring löser sig allt. En av ledtrådarna ledde till flaggstången, så födelsedagsflaggan blev så hissad av bara farten.

Efter en skön morgon här hemma åkte vi till Furuviksparken där vi fick en strålande fin dag.
Dagen fylldes med många roliga saker och som pricken över i kammade 10-åringen hem två högvinster på godishjulen. En stor Toblerone och en stor kartong fylld med Malaco påsar. Kan man ha mera tur på sin födelsedag?! :0))

Senare på kvällen bjöd vi med flickvännen på Church Street Saloon och åt en riktigt mumsig middag. Höjdpunkten var ju självklart när ” Happy Birthday” skrålade ur högtalarna och det eldsprutande glasstornet bars in.

Födelsedagen blev en TOPPENDAG och jag vet att födelsedagsbarnet tycker det samma.
Det enda är om vi frågar honom är att dagen gick för fort… Men jag gissar att det också hör själva dagen till. Födelsedagar går väl alltid för fort.

Så… Nu har vi firat födelsedag två dagar här hemma. Släkten på födelsedagsfest i förrgår och födelsedag i går. Vad vi skall göra tillsammans på födelsedagen bestämmer numera födelsedagsbarnet här hemma. Toppen ,toppen!
Ett fint upplägg som gör att allt fokus läggs på födelsedagsbarnet på födelsedagen och det känns så himla bra!

KRAMAR

6 kommentarer

 1. Evelina skriver:

  Vilken härlig dag och vilken dubbeltur med vinsterna på Furuvik!! (Visst är det pooler där? Vi ska ev dit nästa vecka när vi far upp till s-hamn..) Kram på dig och tack för alla fina kommentarer på min blogg!!

  • Matilda skriver:

   Ja, vi hade en jättebra dag i Furuvik och sonen med turen på sin sida. Men det är väl självklart att man har när man fyller 10-år! :0))
   Furuvik har förutom djuren, tivoli, fina naturområden ett fint badställe med stora och små pooler. Just denna dag bidde det inget bad för oss, men tidigare år har vi varit där. Tyvärr liiite kallt i vattnet tycker jag, men det stoppar ju inte barnen.
   Hoppas ni får en härlig tur upp till Hälsingland- vinka när du åker förbi ;0))

   Kram

 2. Camilla skriver:

  Härlig dag! Ett sent grattis till stora grabben! Kram pilla

  • Matilda skriver:

   Ja, det var det :))
   Hälsat till O från dig och han blev så glad.
   Ha det gott i sommaren ☀
   Kramar

 3. Erika skriver:

  Alicia tyckte det var så himla kul att få äran att fira kvällen med er. Tack och åter tack.

  • Matilda skriver:

   Roligt att höra :0))
   Trevligt att få låna henne en kväll och att hon firade Oliver med oss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *