Hej Onsdag!

 

” Skönaste Kjolen i 95% ekologisk bomull ”

För några veckor sedan beställde jag den här fina kjolen. Hade jag vetat redan då vad skön den är så hade jag klickat hem fler färger. Men vem vet, kanske blir det en till så småning om. Skall tvätta den här först så jag vet vad den går för. Men det känns som om det är riktigt bra kvalité och det tycker vi om.

Plagget kommer från Sobea och kjolen är den här.


När lillskrutten var liten handlade jag en hel del kläder från Me and I, både till mig själv och sonen. Tyckte jättemycket om utseendet på kläderna, jättefina, men tyvärr ingen bra kvalite´. Lite trist när de ändå är så pass dyra.
Testade sedan Blingo och House of Lola.
House of Lola har helt klart blivit en ny favorit och där har jag köpt några plagg. Bla den här som jag stortrivs i. Underbara byxor till mig och sonen har det också blivit. Plaggen håller form och färg i hur många tvättar som helst! Så härifrån blir det helt klart fler sköna plagg. Lite dyrare plagg men prisvärt tycker jag.

Om jag skall välja ut favoriterna ovan så är det för mig nya Sobea ( det känns verkligen som att det är bra kläder) och House of Lola. Snygga, sköna kläder som passar till en snygg vardag.
Kläderna är designade av mammor som vet vad sköna, snygga men ändå praktiska kläder är.

Har ni några bra tips på sköna kläder att dela med er av?
Gissar att det är vårsolen som gör att jag blir så sugen på lite nya vår/sommarkläder.

Hej på er… Sjukstugan fortsätter här hemma och febern vägrar släppa greppet om den lille.  Nyser, snörvlar och hostar men är jätteduktig på att vila, vila och vila.
Ringde till vårdcentralen i morse, och de var rätt säkra på att det är Influensan som hittat hit. Hade väl mina misstankar, men det är ändå skönt att kolla med någon efter så många dagar med hög feber. En till två veckor trodde de… Tycker så synd om mitt lilla hjärta, men han kämpar på. Han är jätteduktig på att han dricka massor när han är sjuk, och det känns ju jätteskönt att slippa tjata om. Var tillaffären igår och laddade upp med ännu mera läskande goá  drycker här hemma. Vad som dricks spelar ju faktist ingen större roll, huvudsaken är ju att det dricks :0)

Tjing nu skall jag mysa vidare i min nya kjol och pyssla om lillprinsen här hemma
  Kram så länge!

 

 

3 kommentarer

  1. Mamma skriver:

    Ja,det var en fin kjol!!!!Ser skön ut och plats för magen…..(magarna,för min del)….

  2. Mamma skriver:

    Kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *