Tjugondag Knut

” När vi julpyntade sa jag till vår son att man kan möblera om lite i fönstren för att få plats med det man vill ha framme vid advent och jul. Han gjorde så här! Idag är det dax att leta reda på vart han ställde blomman… ”

Tjugondag Knut… Granen kastas ut!

KRAM

 

4 kommentarer

  1. Erika, skriver:

    Men han är väl helt underbar er son, vilken smart idé. Kram

  2. Evelina skriver:

    Hihi, vad sött!! Vi slängde ut granen för ett tag sen, den dog eftersom vi inte kunde vattna när vi var i Gävle;) Sofia stod och grät när vi klädde av den…! Vad kul att du tycker om mina små videoklipp:) Måste träna lite, vi ska göra en video till ett par kompisar som ska gifta sig istället för tal, ska bli skoj! Kram på dig min vän!

  3. Morfar skriver:

    En klok ung man!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *