Lucköppning…

” Amaryllis i knopp ”

Tjingeling … Ja, det blir inte så mycket andra inlägg i bloggen nu än lucköppning. Men det är så mycket jag vill göra och bloggen (och ni fina läsare hoppas jag) finns ju ” alltid ” kvar- så därför får den stå pass lite så där lagom nu i juletider.

Egentligen vet jag inte så mycket om vad ni tycker om min bloggkalender (med vissa positiva undantag). Jag har inte fått så mycket kommentarer om den i år. Men å andra sidan är det helt okej att inte lämna spår efter sig, även om det är roligt för mig om du gör det. Jag kan ju se vilka orter som representeras här på bloggen, och jag kan ju inte låta bli att bli lite nyfiken på vilka ni är ;0)
Men hur som helst… jag hoppas ni gillar bloggkalendern och att det är okej att vänta lite på de ” vanliga ” inläggen?!

Jul är det ju bara en gång om året.

Önskar er alla en fin kväll

KRAM

3 kommentarer

  1. Evelina skriver:

    Ingen lucka 18 och 19.. hoppas allt är bra.. kram!

  2. mamma skriver:

    Kramar i massor!!!!!

  3. Evelina skriver:

    God jul önskar jag dig från ett vackert vinter- Gävle! Kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *