Lucköppning- och julkort

” Vackert blodröd ”

Lucköppning… Lucka nummer sexton här öppnad i bloggkalendern.

16

Hej finaste ni… Söndag idag och vi har tänt det tredje ljuset här hemma.

Tänkte försöka undvika julklappspaniken nästa helg och gjorde denna helgen till en klapp helg istället.
I går var den lilla 2-åriga kusinen med oss här hemma några timmar på eftermiddagen då hans föräldrar var på julklappsjakt. Och tidigare på dagen vår filur med dem då vi var i väg. Kusinerna fick några timmar ihop och vi kunde kika runt i lugn och ro.
Idag gjorde vi också ett mycket lyckat och trevligt julklappsrace tillsammans ” vi ” lilla familjen, och sonen inhandlade sina julklappar som han skall ge bort. Det gick hur bra som helst och vi var alla tre nöjda och (fortfarande) glada när vi kom hem några timmar senare.
Så nu är allt nästan klart och nästa helg kan få bli en riktig myshelg här hemma. Kanske kan det bli en tur på stan i lugn och ro och inhandla det där lilla x-tra paketet ;0)

Visst är det något speciellt med ” vanliga” julkort som går med ” vanliga ” snigelposten?! För mig hör det julen till och idag har killarna postat en tjock hög till släkt och vänner. Dock får man begränsa sig lite- skulle ju kunna skicka hur många som helst. Men i år beställde vi fyrtio fina fotokort med bild och text :0)

Vi har också varit in här och skickat två lite speciella julhälsningar. Kika in få ni se vilken mysig sida. Kankse har du någon du vill överraska lite extra i jul. (mig kanske ;0) ) Tanken var för oss att skicka blommor men vi slutade på Godisboxen i stället. Trevligt ställe :0)

Ha nu en fin kväll!

KRAM

2 kommentarer

 1. Fröken Grön skriver:

  Jag hejar också på vanliga hederliga handskrivna julkort! Postade mina igår.
  Liksom du har jag även avklarat nästan alla julklappar. Skönt!
  Må så gott i veckan som kommer!
  /Anna-Karin

 2. Evelina skriver:

  Vilken rolig sida:) Ja, julkort är ett måste!(Lika så när man är på semester!) Det är lika roligt att skriva dem varje år och aaaaldrig lär jag mig min mosters postnummer, det slutar alltid med eniro.se 🙂 Kram på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *