Klänning

” Ny klänning ”

Halloj där…  Tänkte jag skulle visa er lite bilder på min nya klänning som jag har en känsla av att jag kommer att ”bo” i den närmsta tiden. Modellen föll jag för direkt och världens härligaste vidaste och goaste krage- en inbyggd scarf lixom ;0) Färgen är svart, så det går ju perfekt att variera med olika leggings eller strumpbyxor under för att få en lite egen knorr på det hela. Och till det några snygga stövlar.

En perfekt klänning att ha i vinter och visst är den snygg?!

KRAM

2 kommentarer

 1. Erika skriver:

  Supersnygg. Den vill jag se live :). Själv var jag och lämnade tillbaka blusen jag hade i lördags, kändes som ett tält. Kram

 2. Matilda till Erika skriver:

  Tack, roligt att du gillar klänningen 🙂
  Trist med din blus bara- för du var jättefin i den och den var fin men… Det viktiga är ju att man känner sig fin i plagget och kändes den som ett tält så var det väl ingen större hit 🙁
  Tur att jag inte klippte lappen på sidan i lördags då 😉

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *