Småland

Tjingeling vänner… Nu är vi i Småland hos kärlekens familj och har det fint.

Vädret kanske inte är det bästa, men just nu skiner solen och tre generationer grabbar skall ut på sjön Åsnen och fiska:)

Igår var vi till Gekås i Ullared (köade inte en endaste minut) och shoppade loss. Det blev mycket kläder till lillkillen. Men eftersom det är tredje året vi är dit, så har bi hunnit prova ut kläder med riktigt bra kvalitet. De blir inte urtvättade, håller formen och är riktigt snygga! Priserna gör ju inte heller saken sämre:) Så, många fina plagg till skolstsrten och ett ursnyggt skidställ fick följa med oss hem.
Jag och sambon köpte lite nya löparkläder och några fina jackor och lite annat fint till garderoben. Ska visa er min coola dödskallescarf senare 😉

Nu ska jag på lite egna äventyr nu när grabbarna är iväg på sitt!

Ha en fin dag

Kram

20120717-142127.jpg

U-S mumsiga Blåbärspaj

20120717-142439.jpg

Fikapaus?!  Då är en vagnsparkering perfekt ;0)

20120717-142458.jpg

Ny 3/4 löparbrallorna

3 kommentarer

 1. mamma skriver:

  Kramar!!!!

 2. Evelina skriver:

  Tänk jag tror jag är den enda som inte varit i (på?) ullared! Jag vill också dit!! 🙂 Ha en fortsatt trevlig vecka i vackra småland, själv ska jag ut på havet i morgon -bara jag och Lars(!!) kram på dig!

 3. Erika skriver:

  Tycker dock att det är lite dåligt att det inte blev nå kort på dig och Ola-Conny 😉
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *