Blommor i alla fall…

20120611-220100.jpg

” Dålig bild, dåligt ljus men det är i alla fall ljusrosa blommor med små silverkulor som jag tänkt mig som dekoration. ”

Bakning utan ägg… är som att be om att få bli på dåligt humör 😉

När jag erbjöd mig så trodde jag väl inte för mitt liv att det skulle vara så svårt. I kombination med laktos och nötfritt tänkte jag mig beta av två allergier och en tolerans i ett kick. Men tji fick jag… Att baka utan ägg är inte min grej. Testade med ”no egg” pulver också, men det gick ju inte heller. ”Utan ägg tårtan” får bli köpe glass i stället, punkt!!! Och vad det andra slutar med visar sig seeent i morgon kväll.

Så, av fyra smetar senare är det enkelt att dra slutsatsen att det är betydligt enklare att baka med ägg 🙂

Blev en löparrunda nu sent för att skaka av mig det misslyckade baket och för att få lite frisk luft denna sköna men myggiga sommarkväll!

God natt

En kommentar

  1. Finfina blommor! 🙂 Ja, att baka utan ägg är inte lätt inte. Jag har gett upp och serverar glass istället för tårta till de som är överkänsliga mot ägg.

    Kram på dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *