Finaste fina klänning

” Å, jag älskar redan denna klänning från lavand som jag inhandlat av Carolina på butik Korint idag.”

Hallojsan… Klockan är visserligen redan 15:40 och det är snart dax att fixa med middagen, men oj så mycket jag hunnit med att göra idag :0)

Började dagen med att vara med min son på en ”riktig” lektion idag. Förra veckan när jag var med så var det mest uteaktiviteter, det var ju också skoj, men jag var mer sugen på att vara med och se i klassrummet. Så idag på morgonen passade det bra att jag var med på mattelektionen. Det blev en trevlig timme och vi räknade en massa tal ;0)

Efter matten så åkte jag hem och sprang min runda i vårkylan. Inget riktigt toppenväder idag heller, men inget regn och framför allt inget stormande ute som det var igår. Med andra ord,  helt ok för att strutta runt i ett par löpardojor till lite musik några km. Efter lilla löparrundan passade jag på att vårstäda bilen på insidan. Tror visst jag hade kunnat fylla en hel sandlåda med all sand och grus som jag dammsög upp. Ungefär lika mycket grus var det inne, eller njae, kanske inte, men jag passade ändå på att dammsuga huset när jag ändå var igång. Sedan blev det en efterlängtad dusch och lite lunch.

Nu efter lucnh har jag varit ner till Carolina på butik Korint och inhandlat en klänning som jag spanat på ett tag. Anledningen till att jag inte har köpt den tidigare, är som ni säkert kan gissa er till mina gottis kilon som jag försöker få bort. Men eftersom vi skall på dop i dagarna och jag vill ha klänningen då köpte jag den redan idag även om jag planerar för att gå ner några kg till. Retligt nog så var klänningen sååå himla liten i storleken så jag fick ändå köpa storlek XL ;0) Kul, kul… Men man skall väl inte hänga upp sig på storleken utan mera på modellen som Carro sa. Efter Korint så traskade jag vidare och provade ut ett par kroppsstrumpetrosor/Maidenform (eller vaddet nu heter) som skall hålla in det sista har jag tänkt. När de frågade storlek sa jag direkt L, men tjejen i affären höll inte med. Du är inte L (!!) sa hon, M kanske. Så när jag var klar traskade jag därifrån med ett par M och då hade jag till och med varit nere på S och testat – men till den storleken har jag lite kvar…Men som Carro sa, man skall inte hänga upp sig på storleken MEN det känns ju ändå skoj när någon säger att man absolut inte är L :0) Kan ju inte rå för att klänningen var såå himla liten ju…

Ha en bra kväll nu skall jag fixa middag här hemma

KRAM

6 kommentarer

 1. mamma skriver:

  Oj så fin den är!!!!! Blir fin på Rhodos också,tror jag!
  Ska du med på gympa imorgon? 10.30?
  kram

  • Matilda till mamma skriver:

   Tack mamma <3
   Oj då, klockan ä redan 12 ;0) Gympan har varit... Sikken otur va?! En annan gång...
   Kram

 2. Evelina skriver:

  Tjusig klänning! Den och så Barn är oslagbara-halsbandet blir väl tjusigt på dopet!(?) 🙂 ha en skön låååånghelg 🙂 Själv har jag bara en fjuttig dag kvar 😛 KRAM!

  • Matilda till Evelina skriver:

   Tack! Ja, det bli fint tillsammans – kör på det jag!
   Ha en skön ledighet du med :0)
   Kram

 3. Erika skriver:

  Jättefin klänning vännen. Jag hoppas att jag får se den live nångång. Kanske ska bjuda på finmiddag med aftontema ;). Det var trevligt att träffas igår, synd bara att det var så kort. Vi får styra upp nått längre snart.

  • Matilda till Erika skriver:

   Tack gulliga! Självklart skall du få göra det, vi väntar på inbjudan ;0)
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *