Hallojsan igen

” -Mamma, nu har jag sett 40 stycken, säger min son när vi är på stan. – 40 stycken vaddå?? säger jag – Converse! får jag till svar  – Har du räknat med dina nya då? svarar jag. – Men mamma, de är ju inte ÄKTA , får jag till svar…. Japp, så är livet med en 9-åring här hemma. Han kan få 5 par sådana här i olika färger men vill hellre ha ett par med rätt märke. Känner man i gen sig ;0)  Japp, det får bli en tur till stan i veckan och köpa skor…Och ja, jag vet att jag kanske gör fel… Vad tycker ni? ”

Hej vänner… Det känns som om jag har jobbat två veckor non stop, men äntligen har jag ledig dag idag. I fredags innan jobbet storstädade jag hela huset (ja, sambon skulle göra det på lördagen men jag tyckte han skulle slippa det och göra någonting tillsammans med vår fina son istället) och det doftade så  gott här hemma när jag traskade till jobbet för att göra ytterligare en helg. Nu är helgen gjord och jag sitter här hemma och det doftar fortfarande rent och helgblommorna står så fina på köksbordet. Snart är det dags att hämta hem lillbus från skolan men innan dess skall jag pyssla vidare här hemma några timmar.

Ha en fin dag och var rädda om varandra

KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *