En skön söndag

”Chokladsnittar & Luftlätta småbröd”

En skön Söndag… har vi haft här hemma idag. Lillkillen har lekt med sin bästis hela dagen. Därför passade det perfekt att bjuda kompisens familj på en riktig söndagslunch med min favoriträtt Porterstek! Gud så gott det är, jag skulle nog kunna äta såsen som soppa ;0) Som pricken över i, mumsade vi i oss Marängsviss tioll efterrätt, det var ju inte i går man åt det.

Efter en lång trevlig lunch var jag iväg och handlade en fin julmatta jag sett och inte riktigt kunnat släppa och resten av dagen har gått åt till kakbak. Idag blev det Chokladsnittar och Lills Luftlätta Småbröd. Tyvärr blev Småbröden inte riktigt bra, inte riktigt som jag vill ha dem så får se om det blir repris någon kväll. I min värld kan jag ju inte ge bort någonting jag är halvnöjd med. Antingen skall det vara bra annars kan det vara. Gör om – gör rätt 😉 Så bortsett från att det halvbra ikväll så är nu ”tre” av åtta sorter avklarade. Men roligt är det, tur att jag har en så härlig morfar och mormor som jag får baka till <3

Det blev ett kort söndagsinlägg, jag fattar inte att man kan vara så trött- längtar bara till sängen nu för att sova och ladda för en ny spännande vecka.

Natti natti vänner

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *