Paj med Biderabarber & Hallon

”Smarrig paj med Biderabarber & Hallon toppad med rostad mandel. Pajen är sötad med Renée Voltaires Kokossocker som gav pajen en härlig underton med smak av kola.”

Njuter av ledigheten… tillsammans med mina grabbar här hemma. Det finns ju inget bättre än att ha semester hela familjen och bara ta dagen som den kommer :0) Jag har ju varit ledig sedan i början av juni med undantag för midsommar och veckan som har varit. Under veckan jag gjorde ett jobbryck, tog grabbsen en riktigt skön semestervecka i småland. Men nu är de hemma igen och vi har haft besök av svärmor några dagar. Det är så roligt att träffas men trist bara att det är på tok för sällan. Avståndet gör att det inte bara är att ” titta-förbi” och det stör mig. Jag vill ha alla familjerna nära mig så man kan träffas när man känner för det. Men så är det, man kan inte få allt även om man önskar allt vad man orkar å kan :/

Efter att ha lämnat av svärmor på tåget och inhandlat fördelsedagspresent till bror så har vi varit på kalas nästan hela dagen. ”Gó fika” & ”gó mat” har det bjudits på, alltid lika trevligt. Födelsedagen är egentligen i morgon men vi tjuvstartade redan idag – det verkar lixom vara sommarens grej… att tjuvstarta med födelsedagsfirande.

Nu är det dags för lite soffhäng med någe gött att mumsa på tillsammans med älsklingen, innan det är dags för att krypa till kojjs och sova tills man vaknar till en ny härlig semesterdag i morgon.

KRAM på er :0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *