Sockermassa och Vitt tårtlock

Sockermassa & Vitt tårtlock… Blev glatt överraskad idag när jag kikade lite noggrannare på bakhyllan när jag handlade. Eftersom det var ett tag sedan jag bakade tårta så har jag inte unnat mig så mycket tid vid just den hyllan men idag blev jag ståendes en stund och hittade just det här. Det är ju inga problem att beställa sockermassa men det gör det ju såå mycket enkalare att bara kunna åka till affären några 100 meter bort och handla. Planen är att baka en sommartårta till helgen så vi får väl se vad jag lyckas åstadkomma med dessa produkter samt lite färg.

Dagen idag har lixom gårdagen varit regning och mulen. Passade därför på att baka sommarens första Rabarberpaj med egna Rabarber. Det var så härlig att gå ut i sommarregnet som inte alls varså kallt och skörda egna sura Rabarber. Min bror och hans familj samt lillbus och hans kompis mumsade glatt i sig nästan hela pajen till fikat på eftermiddagen. Ja, jag också för den delen… och sambon fick de tre sista tuggorna när han kom hem nu i kväll.

2 kommentarer

  1. Evelina skriver:

    Ser fram emot bild på tårtan sen 😉 Kram!

  2. Evelina skriver:

    Var är du Matilda?… och dina inlägg?… Hoppas du haft så bra helg att du inte haft tid att blogga 🙂 Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *