Mumsig efterrättspaj

Vitchokladpaj med vaniljmarinerade Rabarber… blev fredagens dessert här hemma. Äntligen var vi hela familjen samlad igen och för att lyxa till fredagsmiddagen bakade jag dessa minipajer. Det är ingen dessert man svänger ihop lite snabbt eftersom det är mycket ”vila” i receptet, men tiden det tog var väl värld allt – för det blev riktigt gott 😉 Receptet kommer från ELLE MAT & VIN 2/07. För att lyxa till pajen lite extra serverade jag en klick vaniljgrädde och en stor härlig jordgubbe till. 

Hoppas ni haft en bra helg?! Jag har jobbat i helgen och jobbar några dagar till innan det är helg för mig. Då hoppas jag också att regnmolnen som kikar förbi nu, har förflyttat sig och vårsolen tittar fram igen som den gjort så fint under veckan då jag jobbat. Ser fram emot ledig dag, solig och varm dag då jag skall göra en härlig stor vår/påsk plantering i en kruka att ha på framsidan. Nu äntligen är alla meterhöga snödrivor (bortsett från lite, lite på framsidan) borta och ”trädgården” väntar på oss :0)

Ha en fin söndagskväll & var rädda om varandra <3

KRAM

6 kommentarer

 1. Camilla skriver:

  Härligt med ledighet!! hoppas allt är bra med er, saknar dig och hoppas vi ses snart, kramar <3

  • Matilda till Camilla skriver:

   Tack, allt är bra med oss. Hoppas allt är bra med er också :0) Lite läskigt, sitter här och tänkter på dig och då ”dyker du upp” precis nu… Vi ses snart!!! Kram till dig och familjen <3

 2. Malin skriver:

  Åh vad gott det ser ut! Du är så himla duktig 🙂 Kan vi inte ses någon dag när vi båda är ledig? Kanske sitta en stund i vårsolen? Kram

 3. Evelina skriver:

  Härlig efterrätt!:) Här i Sura är allt bra, med mig iaf, lill-skruttan och maken är förkylda, men jag tror maken är ”mesigast” =) karlar och förkylning… 😉 Solen skiner och vi går på promenader hela tiden! Härligt! Kram på dig!

 4. Lisa - Sockerrus skriver:

  Älskar bilden! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *