Små läckerheter…

 

 

Dessa små läckerheter fick också följa med till skolan… Två varianter av Pepparkaksecupcakes en fyllda med Ädelost som fått smälta i ugnen och en utan fyllning med vit kristyr och röd stjärna på istället. Receptet jag använt mig av är ett grundrecept på pepparkakssockerkaka ut ICA:s 7 sorters kakor. Gräddfilen i receptet bytte jag ut mot Philadelphiaost och resultatet av det blev en ännu starkare/kraftigare smak av pepparkaka.

3 kommentarer

 1. Evelina skriver:

  Jo, jag har sökt om havandeskapspenning, OM den går igenom så går jag hem den 14 januari(!!) Då´blir det ett långt jullov:) Men min kollega som är 5 veckor före mig fik samtal från f-kassan som sa att hon troligtvis INTE får igenom det.. Men jag har ju wiplasch och skolios också, så det kanske ”hjälper” till att kunna få igenom det.. Hoppas! Det känns i ryggen!
  Ha en fortsätt bra kväll! kram!

 2. MM CakeDesign skriver:

  Vilken fantastisk bild!

 3. Lisa - Sockerrus skriver:

  Vilka fina bilder! Å vad spännande det låter =)

  Ha en härlig helg!
  Kram, Lisa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *