Säkerhetsväst

Säkerhetsväst klass 3

Sonen älskar att rida och att sköta om de vackra men stora djuren. Han tog sin första ridlektion den 25 augusti 2009 – men när jag ser honom tillsammans med hästar och uppe på hästryggen, känns det som om han har ridit mycket längre än knappt ett år. Han är verkligen jätteduktg min lilla skrutt!

Säkerheten känns jätteviktig och vi gör självklart allt vad vi kan, för att minska risken för skador. Sedan att den enda säkerhetsvästen som passar vår son, i storlek och form, är den dyraste vi kunde hitta… är ju som det är. Många, många lappar blev det 😉 Men som sagt vad gör man inte?! Det man inte gör – får man ångra många gånger!

I helgen är det ridläger i Mårtsbo (säkerhetsvästen skall invigas – men inga olyckor hoppas vi verkligen!) och det ser vi, eller ja, sonen verkligen fram emot. Hoppas bara att vädergudarna är på barnens sida – det blir så mycket enklare, torrare och roligare då.

Vår son rider i Mårtsbo hos världens gulligaste tjej, henne hittar ni här;

http://annika.arnar.nu/ponny/

 

En kommentar

  1. Hej Matilda!

    Hoppas att sonen får roligt på ridlägret. 🙂

    Jag förstår precis hur ni tänker kring det där med säkerhet. När vår dotter red var det också säkerhetsväst, hjälm och ridskor med stålhätta för att inte få fötterna krossade. Det är ju så mycket som kan hända och det är tunga djur att få över sig. Visst kostar det en del men som du säger så skulle man aldrig förlåta sig själv om något hände. Och när han har växt ur västen kanske ni kan sälja den vidare och få tillbaka lite av pengarna. 🙂

    Kram Lotta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *