En regnig dag men full av möjligheter

Mmmm, visst blir man sugen på skumsvampar?!

Idag är en riktigt regning dag – ganska trist, eftersom jag är ledig och vill vara ute i sommarsolen. Men… istället fylls dagen av andra möjligheter, av saker jag troligen inte skulle göra om det var 30° och solsken ute. Sambon väckte tuppen, jag och soen fick en skön sovmorgon – orättvist va? Dagen har än så länge varit en inne dag men frukost framför TV:n, lite bloggande från min sida och datorspelande från sonens. 

Nu står ”sortera lego” = Bygga ihop brandstationen på tur, så dax att plocka fram korpögonen och dyka ner i den giganstiska legolådan. Då pratar vi inte gigiantiska legobitar, Duplo. Utan en gigantisk LÅDA med små, små legobitar i hundratals…

2 kommentarer

 1. Helga skriver:

  Tack för din fina kommentar!

  Det var väldigt fina bilder du tar själv! Jag kika mera på din sida nu och det ska bli kul 🙂

  Ha en fin dag!

 2. Hej Matilda!

  Låter som en helt underbar dag regnet till trots. Ibland behövs de där dagarna också. 🙂

  Jag kan bara hålla med dig, man blir sugen på skumsvampar. Sååå gott! 😉

  Kram Lotta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *