Oliver 11-år

Födelsedagsfilm

Den 12 juli fyllde våran älskade Oliver 11-år…  Samma dag som vår son föddes 2003 kom den extremt varma sommaren det året. Lika så i år, vädret slog om födelsedagsveckan och sommaren kom med dunder och brak. Söna sommar och härliga födelsedag!

Födelsedagen började med sång, paket och specialdesignad tårta av födelsedagsbarnet själv. Frukosten blev därför snajsig Regnbågstårta för hela familjen.

Efter frukost invigdes några av födelsedagspresenterna och jag vet att vår nyblivna 11-åring är superglad. En andra skärm till datorn låg nämligen i ett av paketen, så nu spelas det med dubbla skärmar. Hur coolt som helst!
Efter en toppen morgon bjöd Oliver med kompisen Albin till Furuviksparken där vi roade oss hela eftermiddagen i gassande solsken. Flera magkittlande timmar i karuseller och vid chokladhjul.
Och för tredje året i rad spelar Oliver på rätt nummer och vinner en 2 kg Toblerone :0) Vilken lycka!!
Efter karusellåkande, chokladhjul, glass, mat och kall dricka gick vi bort till badet där grabbarna svalkade av sig innan hemgång.

Middag blev det sedan på Church Steet Saloon och efter massor av mat spelades ”Happy Birthday” i högtalarna och sonen fick et eldsprutande glasstorn till hela restaurangens applåder.

Födelsedagsbarnet vaknade tiiidigt och det blev en låång dag i värmen innan vi var hemma för kvällen. Men trots detta sken sonen i kapp med solen hela dagen!
Underbara kille <3

KRAM

P.S Klicka på den översta raden ” födelsedagsfilm” så visas ett bildspel till musik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *