Asiatiskt

 

” Ser kanske inte allt för gott ut men skenet bedrar. SÅ gott!! ”

Idétorka vad gäller middagsmat… känns det igen kanske ;0)) ?!

Tasteline.se är ett av flera ställen jag gärna letar recept på. Blir ofta mycket nöjd och lika så denna gången. Det jag direkt föll för när jag klickade in mig på sidan var ” 12 goda matlådor ” och där hittade jag det här receptet som jag testade att laga till i går kväll.

Eftersom affären inte hade färsk Torsk i charken blev det istället Koljafile´ som fick följa med hem. Känns lite som att det är sak samma vilken vit fisk man använder, och Kolja passade bra.

Det spred sig snabbt goda Asiatsika smaker och dofter i köket här hemma. De rostade Haricots Vertsen med smak av Ingefära var verkligen som pricken över i till.

I stället för matberedare använde jag mig av stavmixern. När jag gjort smeten fick jag känslan av ” Fiskbullar ”, men efter stekning och med sås så är det en helt annan konsistens. Så jämför inte och tro att det är ”fiskbullar i burk” du tänker göra- Det här är något helt annat och mycket, mycket, mycket godare!

Älskar Asiatsik mat och denna rätt kommer garanterat lagas fler gånger här hemma!

KRAM

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *