Måndag

 

” Som vanligt inte riktiga kameran med när man så gärna vill ha den. Min iPhone fick rycka in och det är ju faktiskt lyx att nästan alltid ha den kameran till hands i alla fall. ”

Tjingeling på er… Hittade dessa så söta små rosa Tusenskönor på en gräsmatta bakom bilen där jag parkerade på jobbet i morse. Det blev en snabb bild utan fokus inställt med telefonen innan jag sprang in på jobbet. Tänkte att jag skulle ta fler bilder i lugn och ro när jag slutat, kanske till ytterligare en ny header-bild. Men tji fick jag, gräsmattan var klippt när jag kom ut efter jobbet och blommorna låg styckade i tusentalsbitar på den gröna gräsmattan 🙁
Så mina vänner, valet av bild till dagens inlägg blev enkelt… Det fanns nämligen bara två lite halvofokuserade att välja mellan ;0)

KRAM

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *