Magnolia

 

” Magnolia stellata blommar här hemma för första gången ”

Vilken känsla… Har haft en riktigt bra dag på jobbet idag. Ibland klaffar allt och då blir det så himla bra- det spelar ingen roll hur tungt och tufft det än är såna dagar toppen att jobba.
Ni som besöker bloggen måste ju fundera hur det är fatt med mig, ena dagen botten och andra toppen ;0) Men det är mycket som spelar in hur arbetsdagen blir, vissa saker går att påverka och andra inte. När det inte fungerar är det verkligen inte skoj men dagar som idag när allt bara flyter på… Fint & roligt!

Efter jobbet gick vi hela familjen på Cirkus där vi bänkade oss med popcorn, godis och läsk i två timmar. Många riktigt imponerande nummer, däremot skulle jag önska att det inte var några djur alls med på föreställningen.

Hemma igen upptäcker vi att Magnolian blommarVilken känsla! Vår alldeles egen Magnolia som vi planterade för några år sedan men som jag nästan gett upp hoppet om.
Eftersom vi bor i odlingszon VI är det inte helt självklart med just denna växt så därför känns det lite extra roligt att vi faktiskt fått den att blomma.

Vackert så det förslår!

KRAM

2 kommentarer

 1. Erika skriver:

  Åh, sen vi bodde i Kina har jag haft en önskan om en Magnolia. Helst en med lila blommor men bra jag får en Magnolia blir det nog bra. Nu jäklar ska jag oxå slå slag i saken 🙂

  • Matilda skriver:

   Det tycker jag absolut du ska göra!
   En lila vore väl jättefint, försök absolut hitta en sån. Fint och kanske inte helt fel att bli påmind om er tid i Kina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *