LADURÉE

” Ladurée på Via Borgogona 4C i Rom ”

”Inne i butiken ”

Hallojsan… Ladurée var ett av målen då vi var i Rom förra helgen.

När svägerskan var i Paris för några år sedan och kom hem med en vacker påse fylld med dessa Makarons från den butiken blev jag såld. Inga andra Makarons går upp mot dessa, jag lovar!
Så ett tips, spar Makaronspengarna tills ni besöker den här kedjan för där lär ni behöva dem ;0)

Butiken är så vacker, men tyvärr var det fotoförbud där inne. En bild (den ovan) han jag ta innan vi hörde hur det tisslades och tasslades bland personalen. Så tyvärr blev det inget foto på själva disken där de 100-tals vackra, så underbart goda skapelserna är uppraddade efter färg och smak.

För oss blev det två besök i butiken. Vi liksom drogs dit den andra dagen också ;0)
Ett gäng Makarons fick varsamt följa med oss hem och några fick åka ner i små söta påsar för att mumsas på under våra dagar i Rom.
För er som vet hur just dessa smakar, tänk er… Den godaste Makarons och en vacker plats i Rom att avnjuta den på <3 Det kan inte bli bättre ;0)

För er som känner att det vattnas i munnen nu, så finner ni faktiskt Ladurée på Grev Turegatan 15 på Östermalm. Själv har jag inte vetat att den har funnits, men det blir garanterat ett besök nästa gång vi besöker huvudstaden.

KRAM

2 kommentarer

 1. Evelina skriver:

  åh vilken underbar butik! Sthlm är ju liite närmare än Rom så jag får väl åka dit:) Synd att man inte fick fota, hade varit kul att se:) Vilken fin ny headbild(?) du har!! Kram!!

  • Matilda skriver:

   Tack, bilden togs i Rom.
   Ja, tur är väl att Sthlm ligger närmare så man får njuta av godsakerna lite oftare. Det är absolut värt ett besök. Och vem vet… Kanske får man fota där ;0)
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *