Helgen

 

” Bjöd mina arbetskamrater på lite fredagsfika. Här kan ni skymta några av alla de smarriga strösselbomber vi gjorde ”

Hej på er… Jobbhelg för min del och då blir bloggen lite åsidosatt.
När jag kommer hem från jobbet vill jag bara vara med mina grabbar.

I fredags innan jobbet bakade jag dessa Choklad minicupcakes som jag och sonen dekorerade tillsammans.
Lådan med säkert dryga tjugo olika strössel ( vissa samlar på frimärken och andra påströssel ;0) ) åkte fram och kreativiteten flödade :0) Lite hackade rostade Hasselnötter och Kokos slank också med som en liten ” bryta allt det söta ”.

Frostingen bestod av Smör, Florsocker, Mjölk och Oboy´, och tillsamamns med strösslet blev det en riktig sockerbomb. Men eftersom storleken på muffinsen var ca en matsked smet per form så blev det ändå inte för sött.

En lagom uppskattad energikick till frdagsfikat!

Hoppas ni haft en bra helg!

KRAM

 

2 kommentarer

  1. Karin skriver:

    Mums, det ser gott ut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *