Åsså blev det fredag

” Utanför vårt fönster, bild tagetn genom fönstret… ”

Hej på er fina… Jag vet att jag sagt det förr, men jag älskar verkligen fredagar. De är en sån´skön känsla som infinner sig när man vet att man är ledig och får vara tillsammans en hel helg. Och den här helgen är ju extra mysig med första advent som står för dörren.

Idag väcktes jag av mina killar med sång, frukostbricka och fina pressenter.<3
Nu har det åkt till jobb och skola och jag har en lugn och skön förmiddag med lite småpyssel här hemma. Tänkte jag skulle förbereda det sista och göra lite fint här hemma inför kvällen!

I natt har det verkligen börjat snöa och utanför fönstret är ett vinterlandskap just nu. Himlen är vit, luften är vit och marken är vit. Man glömmer nästan att det kan snöa så.
Första vändan för plogbilen på vår gata alldeles nyss. Tyvärr brukar vi blir lite bortglömda på vintern, så vi får väl se när vi får plogat nästa gång. Men problem är till för att lösas… Vi har lärt oss att ta sats både in och ut från vår gata under vintern- det gäller bara att inte möta någon granne just då ;0)

Minns ni våran baksida för någon dag sedan- bjuder på en före & efterbild

Önskar er en fin dag !

KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *