Middagstips

”Biffstroganoff med råkost”

God kväll… I dag har också varit en skön ledig dag.  Jag har inte gjort någonting speciellt, utan bara pysslat på själv här hemma. Det bästa på dagen är när familjen börjar droppa in och det blir dax för middag och alla är hemma tillsammans <3

 Och på tal om middag… Middagen idag blev den här Biffstroganoffen med Sherry gjord på Rostbiff och till det fint, fint skurna grönsaker och Jasminris.

 Som vanligt har jag lite svårt att följa recept till punkt och pricka, så det blev det väl min egen knorr på det hela. Fördelen med att byta ut köttet idag var att tillagningstiden minimerades. (eftersom jag började med middagen ganska sent) Nästa gång skall göra stroganoffen ska jag börja i tid och göra den på fransyska för att verkligen få det där möra köttbitarna.

En god rätt som passar lika bra till vardags som till fest ;0) 

I morgon är det fredag och jag kan ärligt säga att jag är riktigt, riktigt avis på er där ute som är lediga i helgen. Hos mig finns ingen motivation till jobb just nu- men jag skall göra mitt bästa.

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *