Middagstips

” Kvällens meny ”

Pitabröd fyllda med Kalvfärsbiffar, Zuccini och Körsbärstomater stekta i vitlök och smör, och till det en Chevrékräm och grönsallad.
Ostkaka med vaniljglass och sylt var ju en given efterrätt på ”Ostkakans dag” som det är idag ;0)

Receptet hittade jag här, men bytte ut Lammfärsen mot Kalvfärs.

God kväll… Idag har jag varit ledig och jag kan lova att jag njuter och ta tillvara på varje ledig dag just nu.

Jag gillar verkligen att laga mat, men bara när jag har tid och jag gör det gärna tillsammans med kärleken.
Idag har varit en perfekt dag att pyssla runt i köket och laga en lyxig riktigt god onsdagsmiddag till familjen. Men å andra sidan så är det väl lill lördag i dag, så det passade med lite lyxigare mat.
Inte helt fel att ha föräldrar som kikar förbi med en påse lokal Kalvfärs att stoppa i frysen… Idag åkte den som sagt var fram-  Tack!

Testa gärna mitt middagstips och berätta gärna om du piffar till det på något sätt så jag kan göra det ännu bättre nästa gång ;0)

Önskar er en fin kväll!

KRAM

 

4 kommentarer

  1. mamma skriver:

    Vi har också ätit kalvfärsbiffar ikväll! Kryddade smeten med Philadelfiaost smaksatt med tomat och pesto. Till det blev det ”min” variant av hälsosalladen,men den blev god!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *