Soliga tisdag

” -Mamma titta (!) ett hjärta… Min son fann detta frusna hjärta på gräsmattan efter en frostnatt 2010.”

Soliga tisdag… En kall och frostig natt övergick till en solig frisk höstdag.

Jag har varit iväg på min sista Handledarutbildningsdag idag på förmiddagen. Så nu skall det bli lite spännande att ha elev nästa gång.

Efter utbildningen åkte jag ner på stan en sväng och strosade runt lite i butikerna. Tanken var att försöka hitta lite ”prasselbyxor” till sonen, men det var ju inte det lättaste. Enligt en av de större sportaffärerna är det ”ute” med ”prasselbyxor” nu och skall i stället vara blanka byxor i Polyester. Sådana man själv hade något par när man var liten, som jag inte alls gillade. Jag får väl leta vidare, någon stans måste det väl finnas.
Det jag än en gång fick bekräftat för mig själv när jag strosade runt är att butikerna fortsätter att skylta med mest tjejkläder. En massa tjejigt, fint och lite på hörnet, liksom på nåder något enstaka killplagg bara för att… känns det som. Skall man ha fina pojkkläder får man många gånger gå på lite dyrare märkeskläder för att hitta något lite extra. Lite trist, eftersom de ”vanliga” butikerna har helt ok kvalité på sina kläder för lekande barn :0) Tyvärr har de inte riktigt förstått att även pojkar över storlek 120 använder kläder…
Kanske någon som känner igen sig?!

Oj, det blev ett inlägg som jag inte alls hade tänkt mig, men ibland bara glider man in på saker och det är väl det som gör bloggandet ;0)

Ha en fin tisdag så här långt!

KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *