Söndag

” Utan SD kort ingen kamera… Bjuder ist på en iPhone bild ”

En dag fylld av frisk höstluft… Idag har många av Gävles Scouter gjort upp om Silveryxan.
Både jag och sambon har varit med uppe i Hemlingby. Sambon som instruktör vid en av de sju samarbetsstationer som scouterna passerade och jag hade tänkt mig att fota lite. Tyvärr blev det långnäsa till mig då jag glömt SD kortet till kameran hemma i datorn. Hur trist är inte det?! Jag brukar ju alltid föra över bilderna från kameran till datorn med sladd, men just i går plockade jag ut kortet ur kameran och missade att stoppa tillbaka det 🙁 Så… Där stod jag i den finaste höstskogen med ett gäng leriga glada små scouter utan komplett kamera. Sikken miss…
Men trots ett glömt SD kort fick vi en riktigt fin lite kylig oktoberdag tillsammans!
När scouterna klarat av alla stationer och det var dax att grilla kom regnet. Som tur är finns många fina stora hänggranar i friluftsområdet så vi blev inte så blöta.

Nu är vi hemma igen och fått tillbaka värmen med dusch, bad, te och en sprakande kamin.

Tankade med en hög dos friskluft inför kommande veckan!

Sköna söndag önskar jag er

KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *