Lördag

” Det går emot höst, det börjar bli kallt… Det börjar bli dax att njuta den tid, då alla färger är som vackrast…”
B.Afzelius

Hallojsan… Burr, i morse var det verkligen kallt ute, termometern visade bara på +1º. Inte nog med att det var kallt, bilrutorna var helt igenisade… Ingen fin frost på rutorna som det brukar kunna vara och som det går att skriva och rita gubbar på. Nej,  tan det var riktigt tjock is som jag fick brottas med ett bra tag med innan jag kunde rulla till jobbet.

Det kändes som om om arbetsdagen bara flög iväg, och hux flux var det dags att stämpla ut för dagen och helgen. Ja, jag fick ledigt i morgon :0) Underbart!
När jag kom hem hade grabbarna åkt på bio och jag gick ut en sväng i det fina vädret. Det är alltid skönt med riktigt frisk hög luft efter en dag på sjukan- och samtidigt fick jag tillfälle att testa ”höst effekten” på nya kameran :0)

KRAM

6 kommentarer

 1. Mickan skriver:

  Ja visst är hösten vacker 🙂
  Ha en fin helg vännen!
  Kramar <3

  • Matilda till Mickan skriver:

   Ja, jag verkligen älskar hösten om den får vara solig å fin, färggrann och frisk!
   Tack det samma 🙂
   Kram

 2. mamma skriver:

  Den verkar ju fungera bra. Fin bild,som alltid!

 3. Erika skriver:

  Vilken otroligt fin bild. Du är en grym fotograf. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *