Min morgon i köket…

” Nygräddade Kolakakor på nya lilla kakfattet här hemma”

Dagens andra inlägg…  Det doftar av nygräddade Kolakakor här hemma och klockan är bara 10:30. Det är inte så illa gjort för att vara morgontrötta mig måste jag säga ;0)

Nu måste jag skynda mig in med kakorna i frysen för annars är de slut snart…

KRAM

En kommentar

  1. Evelina skriver:

    Mums vad gott! jag kanske skulle baka kolakakor jag också.. ska på syrrans familjs inflyttningsfest i kväll och hon gillar kolakakor, en bra present:) Föresten, måste ju säga Tack! En av dina bilder har gjort hela vår planering på jobbet:) Bilden du la upp förut med stövlar med blommor i! Visade den för mina kollegor, så nu jobbar vi med tema ”konsumtion” och har med gamla stövlar nu satt potatis, kryddor och blommor med barnen! 🙂 Ha en bra helg, kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *