Himlen i morse

T.Gärdestad

 

Soluppgången i morse… färgade himlen helt makalöst vackert rosa.

I morse ringde klockan 05:20, alldeles för tidigt om ni frågar morgontrötta mig… Men sent nog för att komma till jobbet i tid. Det sista man vill är ju att komma försent för att lösa av nattgänget som i sin tur inte vill någonting annat än rapportera och hem å sova.
Eftersom sambon skulle lämna in bilen på ”spa” idag fick det bli buss i morse. När jag kom ut i köket och såg det mörkaste nattsvarta mörker ute blev jag snabbt påmind om att årets mörkasste årstid är på intågande med stormsteg. Så innan jag steg ut i mörkret fick reflexen åka på armen så att inte busschauffören skulle missa mig där vid busshållplatsen.

När jag kom fram till jobbet strax efter 06 bjöd morgonen på en makalöst vacker soluppgång som färgade hela himlen rosa- men bara för en kort stund. Den enda kamera jag hade med mig var iPhonen, så därför bjuder jag på en Iphonebild idag. Nyvaken som jag var missade jag  dockatt det stod en lyktstolpe precis framför mig när jag fotademen jag bjuder på det ;0)

****

Nå väl… och F * N :/ Dagens inlägg var bra mycket längre för en stund sedan. Men någonting hände… 🙁

Önskar er i alla fall en finfin kväll & tack för att ni kikar in här!
Era besök värmer gott :0)

KRAM

2 kommentarer

  1. Morfar skriver:

    Tack vår sköna Matilda för underbar bild och för Teds tankar kring den!

  2. Matilda till morfar skriver:

    Vad glad jag blir att du tycker om bilden och texten jag valde 🙂
    Tack morfar <3
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *