Torsdagskväll

” Pelargonerna ute på bron blommar fortfarande jättefint och dess löv börjar skifta i höstens alla vackra färger. En färgklick som verkligen lyser upp framsidan.”

Hej på er… Idag har jag haft en bra dag på jobbet, och ännu bättre blev den kl 15 när jag gick hem och tog helg ;0) Japp, nu är jag ledig i dagarna tre och tänker bara njuta av livet!

Idag har vädret varit minst sagt varierande, ena stunden solsken, andra stunden regn och där emellan regn och sol samtidigt- lite ruggväder. Nu i kväll har himlen ljusnat och det 17+, men trots det känns det som en innemysarkväll med tända ljus och en kopp te. Däremot så hoppas jag på fint väder i helgen då vi har födelsedag här hemma och det vore fint att kunna sitta ute i Augustisolen och mumsa tårta.

Ha en fin torsdagskväll

KRAM

En kommentar

  1. Evelina skriver:

    Skönt att sluta kl 15! jag har stängning i morgon -igen, uscj kaos på jobbet, en sj-skriven på min avd, så vi är 2 som jobbar, en på 50 och jag på 100%, det känns :/ Ska bli skönt med helg! Föresten, det kanske du vet, är det i helgen det är ”lys-kväll” i Gävle, när de tänder flera tusen machaller? 🙂 Kram på dig och hoppas tårtan smaka bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *