Så rogivande

” Den här sensommar/höstplanteringen får stå välkomnande på bron”

God kväll… Det har varit en skön dag idag. Fint väder och inga måsten alls, precis som jag alltid önskar att det kunde vara.

Har varit och handlat en hel drös med växter till olika sensommar/höstväxter och som jag har pulat och fixat med några dagar nu. Jag har gjort någonting som är bland det bästa jag vet, någonting som jag tycker är så roligt att göra och som är så rofyllt. Plantera… och göra fina kombinationer, skulle kunna hålla på hur mycket och länge som helst.

Det som återstår nu är Ljungen, men den väntar jag med . Den är det sista jag bruka plantera för året och då vill jag att det skall vara riktig höst så man ka

n förgylla dessa planteringar med vackra löv, Rönnbär och varmröda äpplen.

Trevlig helg mina fina läsare!

KRAM

En kommentar

  1. Evelina skriver:

    åh, ja visst är det roligt att göra höstfint:) Ska också skaffa ljung sen och plantera och sen så småning om blanda in en fin pumpa 😉 HA en härlig helg! Kram kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *