Hej torsdag!

”  Vacker svart Chilipeppar Chenzo i lerkruka – precis så som en lerkrruka skall se ut tycker jag”

Det växer så det knakar ute i växthuset nu. Många av de plantor och frön som vi planterade i våras bär nu frukt och det börjar bli skördetid även där ute :0) Vårt lilla trädgårdsprojekt som blev en riktig fullträff!

Hej vänner… Helt plötsligt är huset fyllt av prat och legorassel, precis som jag älskar att ha det! Hämtade hem bästisen från fritids idag och nu har det så roligt tillsammans!

Efter frukost tömde vi bassängen på vatten och skrubbade ren botten från alger som från den ena dagen till den andra börjat erövra botten. Det var redan planerat för bad med bästisen så vad gör en mamma ;0) Men vi hjälptes åt jag och sonen, så det var kvickt gjort. Sedan fyllde vi på med en slang kallvatten och med en slang varmvatten.

Grabbsen har badat och haft roligt tillsammans i bassängen, samtidigt som de har mumsat päron från trädet så deras magar säkert står åt sju håll.

(Tänker dock inte visa någon bild från badet, aktar mig noga för att lägga ut bilder på vänner utan föräldrarnas tillåtelse! Tar för givet att det är ömsesidigt .)

Nu skall jag fixa mellis här hemma!

KRAM på er

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *