Ännu en skön slappardag…

”Tror ni gräset är grönare på andra sidan?!”

Hemlingby… Jag, lillkillen och pappa/morfar har varit i Hemlingby några sköna timmar idag. Ingen direkt sol, men varmt och skönt!

Självklart fick Scott:en följa med och det har cyklats i vattenpölar, lerpölar och över stock & sten. Det syns inte riktigt på bilden hur lortig cykeln egentligen var när jag skulle lasta in den i bilen igen… Men, vad gör det när ens 9-åring har hur roligt som helst?! Ingenting :0)

Självklart hade jag packat fikakorgen med Rimbibullar och en termos kaffe som jag bjöd pappsen på. Lillskrutten invigde sin fina mattermos som vi köpte på Kolmården och som vi laddat med Fjärilspasta och Köttbullar! Det var så härligt att se den lilla munnen mumsa där ute i skogen. Allt smakar ju så gott när man är på utflykt, sitter i en liten halvsolig glänta i skogen och har det skönt!

Korgar & krukor…

På vägen hem stannade vi till och fyndade lite större korgar och ytterkrukor på trädgårdshandeln. Man har ju lärt sig ”den hårda” vägen att det är just nu på sensommaren som man skall köpa just sån´t lite större, som annars är lite för dyrt kan jag tycka. 

Nu ser jag fram emot hösten (även och det kan få dröja ett tag…) då jag skall fylla dessa med Höstastrar och lite annat i höstiga och fina färger.

He en fin eftermiddag!

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *