LCHF-Pasta

” En lätt LCHF-Pasta – Squashpasta som är riktigt god till grillat. Tyvärr är bilden kanske inte den bästa… men jag var väl hungrig och lite darrig på handen när jag fotade ;0) ”

Hallojsan… Kristi himmelfärdsdag och Norges Nationaldag idag – men här hemma fortsätter sjukstugan 🙁 

Pasta, Ris, Nudlar och Potatis är helt borta från min tallrik nu och ersatt med en massa annat gott dvs gönsaker! Jag försöker hålla mig till grönsaker som växer ovan jord, eftersom det oftast är betydligt mindre kolhydrater i dessa. Jag tror att denna koständring har hjälpt mig en hel del i mitt sug efter sötsaker. Även om detta sug fortfarande finns kvar, så kan jag kontrollera det på ett helt annat sätt. Det känns riktigt roligt och det har ju faktist gett resultat :0)

Squashpastan som är på bilden har vi gjort några gånger och den är riktigt, riktigt god och ett tillbehör som jag verkligen kan rekommendera till kött av alla de slag. Receptet hittade jag här på Tasteline-Hälsa där det finns mycket nyttigt mumsigt att laga. Kan också passa på att tipsa om Kalvfärsbiffarna som finns på samma receptsida – Gör du dessa Biffar och Pasta med tillhörande Fetaostcréme har du en riktigt god middag att bjuda på!

Ha det gott

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *