Underbar Ljuvliga Macarons

 

Underbart ljuvliga Macarons… Utan att tveka en sekund kan jag ärligt säga att det här är den godaste present jag någonsin fått!!! Min svägerska har varit till Paris och kom hem med en ”liten ask i en fin lila påse med sidanband” till oss. I asken låg de godaste man kan tänka sig i Macaronsväg- ljuvligt vackra i höstens färger och sååå vansinnigt goda!!!!! Detta goda som tack för att vi haft lilleman i två dagar då om varit borta. Två flugor i en smäll 😉… Först fick vi njuta av den lilla i två långa dagar och efter det får vi nu njuta av dessa :0)

TACK SNÄLLA

3 kommentarer

 1. Evelina skriver:

  Åh dom ser supergoda ut!!! trodde du hade bakat först när jag såg bilderna=) Skulle vilja testa baka, men det har inte blivit av, sen vill jag smaka först:)

 2. Junitjej skriver:

  Sådan är verkligen goda! Synd att de är så dyra att köpa!

 3. Lisa - Sockerrus skriver:

  Åh vad lyxigt! 🙂

  Hoppas att allt är bra med dig! 🙂 Mycket fina bilder i dina inlägg.

  Kram kram till dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *