Dojjor

”Våren 2011 i våran hall & på våra fötter”

”Innan du dömer en annan människa, gå en mil i hennes skor”

Japp, vårt färgglada golv är fullt av CONVERSE… i blandade färger, modeller och storlekar. Och appro på storlekar… om bara något år (säkert nästa) har nog jag och sonen samma storlek och då blir ju hallen som en enda skobutik där man kan välja och vraka på morgonen ;0) 

Helgen har har för min del bestått av ”långhelgsarbete”. Lite trist när familjen är ledig men så är det i mitt jobb. Vi jobbar när alla andra jobbar och vi jobbar när alla andra är lediga… men.. vi är också lediga ibland när alla andra jobbar. I går däremot smet jag lite tidigare och vi var till Läckerol Arena och tittade på ”Pippi på is”. En härligt glad föreställning på skridskor! På kvällen hade vi vänner på middag och vi fick tillfälle att laga en riktigt god trerätters att bjuda på. Skojj med matlagning och trevligt sällskap! Idag söndag väckte jag tuppen och åkte till jobbet i mulet väder. Det gråa och ruggiga har hängt kvar hela dagen så eftrmiddagen har bara blivit en inne-mys-eftermiddag  här hemma. Nu i kväll en sväng till bror där jag fick se brorsonen knata omkring överlycklig för att han i dagarna har knäckt ”gå-koden”. Nu traskar han på bra många meter och håller balansen riktigt bra.

Ha en fin kväll vänner

Hockeyfinal Sverige – Finland…. Vem vinner?

KRAM

4 kommentarer

 1. Malin skriver:

  Massor av converse att välja mellan – det är lycka det! Hoppas jobbhelgen var ok. Kram

 2. Malin skriver:

  Har du varit in på den här hemsidan? Fick den länkad på min blogg av ägarinnan, ser du vilket märke de har? Magnolia Pearls!!! Har du beställt nåt? Kläderna ser helt ljuvliga ut 🙂

 3. Malin skriver:

  Jösses vad jag är förvirrad, här kommer länken 🙂

  http://www.ulvsbygarden.net/index.do

 4. Hej Matilda!

  Haha, jag tycker mig kunna se ett mönster här och en viss förkärlek för en viss sorts skor. 😉 Njut du av ala era fina skor! 🙂

  Det låter som ni har haft en väldigt mysig helg trots att det var din jobb-helg. 🙂 Här är det något liknande men trots det olika. Som egna företagare är man ju aldrig rktigt ledig. Det är arbetsdagar alla dagar och ibland faller arbete och ledighet ihop mer än det borde. Då får vi ta oss i kragen och bli bättre på att arbeta när vi arbetar och vara helt lediga då vi är lediga. Men man anpassar sig på något vis efter hur livet är och gör det bästa av det, eller hur? 🙂

  Ha det så bra kära du och ha en riktigt fin vecka!

  Kram Lotta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *