Fyllda Mandelmusslor

”Ofyllda Mandelmusslor”

”Mandelmusslor fyllda med vaniljgrädde och Hallon”

”Avslutar med en bild från mobilen på Mandelmusslor med Vaniljgrädde och blåbär”

Mandelmusslor…  Fick ett bakryck i veckan och kunde verkligen inte låta bli, inte kunde jag låta bli att ”bara smaka lite” av en Mandelmussla heller – jä..a skit, jag som har varit såå himla duktig med kosten ett bra tag nu. Fast å andra sidan måste man kunna äta det man vill utan att känna sig misslyckad för det. Att spontant kunna äta vad man vill fast med måtta får bli mitt måtto ;0) Ja, ja, tanken var i alla fall att dessa skulle frysas in och plockas fram och kunna fyllas om man får gäster, men jag fick tänka om. Musslorna blev så goda, så jag insåg att det skulle vara för jobbigt att ha dessa i frysen, så i stället plockade jag med mig ett gäng till jobbet och bjöd mina jobbarkompisar på. Fyllde med Vaniljgrädde och Blåbär och det verkar ha gått hem hos mina kollegor! Några musslor fick stanna kvar hemma och idag när bror med familj kom på söndagsfika så fyllde jag med Vaniljgrädde och Hallon. Mumms!

Min jobbhelg är gjord för den här gången och det känns riktigt skönt. Helgen har varit riktigt bra och vi har varit ett toppengäng som jobbat tillsammans. Med ett sådant gäng klarar man det mesta, då spelar det ingen roll hur tungt och tufft den en är. I morgon är det jag som tar helg T.G.I.M ;0)

Ha det gott vänner och en bra vecka önskar jag er alla

KRAM

2 kommentarer

  1. carroP skriver:

    Mmmm de var jätte goda! tack för att du förgyllde min natt 😉 kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *