Middag i huvudstaden – Thai Paneng

”Två av rättena vi njöt av i kväll”

Thai Paneng premiär för oss nu i kväll…  Äntligen passade det för oss att åka ner till Stockholm och till Hornsgatan 85 och käka middag på Thai Paneng. Efter att ha jobbat hela dagen blev det verkligen en lyxkväll med supergod mat på en trevlig restaurang! Träffade sambons mysiga lillasysteryster och bror med sambo, det var ju inte i går. En liten tripp (34 mil tur & retur) till huvudstanden fram och tillbaka är bara trevligt :0) Det är inte första gången vi får sådana middagsryck… Härligt att få andas Stockholmsluft, promenera på Stockholmsgator och njuta av Stockholms sken en lördagskväll. Jag älskar den staden och känner mig faktist fortfarande mer hemma på dessa gator än på smågatorna här hemma i Gävle. Jag skall inte säga att jag inte trivs här i stan men Stockholm är Stockholm och jag har en känsla av att jag alltid kommer att känna mig hemma där efter att ha bott där i många händelserika år. Skall jag vara riktigt ärlig så saknar jag stan otroligt mycket!!! Känns aldrig bra att åka därifrån…

Besök en restaurang där du får förstaklassig Thaimat

Thai Paneng

Hornsgatan 85 Zinkensdamm-Stockholm

www.thaipaneng.se

Nu skall jag sova några timmar innan jag skall väcka tuppen i morgon.

KRAM

5 kommentarer

 1. Hej vännen!

  Wow! Vilket underbart ryck ni fick! 🙂 Men visst kan en riktigt kanongod middag vara värd en resa på 34 mil. 😉 Vilken mysig Stockholmsdag ni fick. Härligt! 🙂

  Restaurangtipset sparar jag och tar med mig till nästa besök i huvudstaden. 🙂 Och jag kan ju bara hålla med dig om vår underbara huvudstad. En fantastisk stad som man ständigt längtar tillbaka till. 🙂 Fast för vår del längtas det just nu lite extra efter en annan storstad som vi ska besöka längre fram. Det är mysigt att ha något att längta till lite extra. 🙂

  Ha en riktigt fin söndag kära Matilda och sköt om dig!

  Kram på dig

 2. Evelina skriver:

  Hej! Vilken härlig dag! Åka till sthlm bara så där! Det skulle man göra oftare, lät mysigt! Så du har bott i stockholm? Hur länge då? Det är verkligen mysigt där! Fast jag hittar nog bara på Drottninggatan och lite i Sundbyberg:) På min möhippa var vi i S och jag hade noll koll på var vi skulle!:)
  Kram på dig!!

  • Matilda till Evelina skriver:

   Ja, det är lyxigt att kunna dra iväg några timmar och äta middag i gamla hemstaden. Ja, flyttade från Sthlm -07 efter att ha bott där i nästan 9 år toppenår :0)
   Hoppasallt är bra / Kram

 3. Josefin skriver:

  Det var kul att ses, synd bara att det var så ont om tid.
  Vi får ses någon gång under våren, hör av er om ni drar er mot huvudstaden igen så kanske jag kan möta upp! Kram

  • Matilda till Josefin skriver:

   Ja, det var riktigt skoj! Självklart hör vi av oss när vi åker ner nästa gång. Gissar attdet blir ganska snart. Ha det gott / Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *