Pizzasnurra med skinka & tomat

”De x-stora fina formarna har jag fått av snälla U-S. TACK – de passade ju perfekt till idag”

Pizzasnurror… som jag fyllt med smörgåsskinka delad i småbitar, ICA:s Pastasås medsmak av Basilika, färdigriven Pizzaost och oregano fick bli vår middag idag :0) Kan tyckas vara en lite anorlunda middag, men gott var det, riktigt uppskattat av den lilla här hemma, enkelt och inte alls så tidskrävande att göra. Passar också perfekt att ha i frysen och ta till som mellis eller som picknickmat på utflykten.

Jag är lite för seg för att skriva ner receptet här och nu – men vill du ha det så lämna en kommentar så delar jag självklart med mig av det här på bloggen.

Stort GRATTIS Camilla (Pilla) på namnsdagen <3

KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *