Carbonara

Pasta Carbonara… fick trängas med Potatisbullar på middagsbordet idag. Pasta till oss vuxna och Potatisbullar till den lille busen i familjen. Brukar inte göra olika maträtter, men eftersom jag hade lovat en viss rätt och sedan ändrade mig i sista stund hade jag inget val. Sagt är sagt mamma…

Har en härlig kokbok med en massa fina pastarecept som tyvärr har har blivit bortglömd här hemma. Det är en smal, hög spiralbok, som jag upptäckte idag är jättesnygg att ha framme. Boken heter ”Pasta Pasta!” av Nina Dreyer Hensley, Jim Hensley och Paul LØwe och innehåller många fina recept och otroliga bilder!

Har varit ledig i dag  – tack och lov – efter en jobbig jobbarhelg. Passade på att hjälpa farmor med handlingen på fm och på em blev det fika hos henne tillsammans med lillskrutten, pappa och Zixten. Nu i kväll har jag tränat med Anna och för första gången på många, många år var det riktigt skönt!

 Dax att inta sovläge :0)

Natti, natti

4 kommentarer

 1. junitjej skriver:

  Det ser väldigt gott ut!

 2. Evelina skriver:

  Såg jättegott ut! Nej, ingen bebis i dag, fast Fabian sa ju inte VILKEN onsdag han menade 😉 Ha en bra kväll!! kram kram!

  • Matilda till Evelina skriver:

   Tack. Ja, det har du ju rätt i – han sa inte vilken onsdag, men.. då vet du ju ialla fall att det är en vecka kvar… 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *